Hoe is 't nou?

Ofwel: hoe gaat het met je? Een vraag die makkelijk gesteld wordt, maar niet altijd even makkelijk te beantwoorden is. Dat laatste geldt ook voor de legpuzzels van Hoe is 't nou?

Je puzzelt de hedendaagse versie van een oude ansichtkaart op de puzzeldoos, waarop vijf plekken in een dorp of stad centraal staan. Er wordt een tipje van de sluier voor je opgelicht, zodat je een idee hebt van de lay-out van de puzzel; de rest moet je zelf bedenken. De onderkant van de doos geeft meer informatie over deze plekken, dus je steekt er nog wat van op ook! 

Weet jij hoe een stad of dorp eruitziet? Goed genoeg om de puzzel te kunnen maken? Zo niet, bezoek dan de plekken op de puzzel - digitaal of in het echt - en vind zo het antwoord op de vraag: Hoe is het nou?

De legpuzzels van Hoe is 't nou? (1000 stukjes) zijn binnenkort te koop voor € 22,50 per stuk.
De corona-epidemie heeft het productieproces flink vertraagd, maar we blijven goede hoop houden dat de eerste edities vóór de feestdagen beschikbaar komen. Wil je alvast een exemplaar reserveren? En/of wil je op de hoogte worden gehouden van de verschijningsdatum? Dat kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@mirandavandemortel.nl.